Situație disperată! Flămânzenii vor ieși în stradă revoltați de lipsa apei!

0 597

Flămânzenii vor ieși în stradă revoltați de lipsa apei. A trecut o săptămână de când locuitorii cartierului de blocuri nu mai au apa potabilă și sunt nevoiți să care apă cu bidoanele de la fântânile din localitate pentru a se spăla și pentru a folosi toaleta. Disperați de incompetența și indiferența celor care au în administrare furnizorul de apă Nova ApaServ Botoșani, adică Consiliului Județean Botoșani, un grup de flămânzeni s-au întâlnit pentru a organiza un protest.
Astăzi, 19.07.2021, s-a depus documentația pentru avizarea protestului în legătură cu întreruperea repetată a furnizării apei potabile în localitatea Flămânzi. Cererea, cu documentația aferentă, s-a depus la Primăria Municipiului Botoșani și la Inspectoratul Județean de Jandarmi, pentru asigurarea locului de manifestare și a ordinii, conform Legii 60 din 23.09.1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. Protestul se va desfășura în fața Consiliului Județean Botoșani la o data ce va fi comunicată ulterior.
Din discuțiile avute cu șeful IJJ Botoșani, a fost stabilita întâlnirea comisiei de avizare pentru data de 23.07.2021 unde va participa Dl Puiu Dorin, consilier local Flamanzi, in calitate de organizator, persoana care a depus si documentația de avizare.
După avizare vom reveni cu informații privind condițiile de participare, data și ora participării la protest.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata