Si-au unit destinele in Anul Centenarului : Un politist de frontiera de la Stanca (Botosani) si colega lui de la Costesti (R. Moldova) s-au casatorit

1 1.176

Au ales să-şi unească destinele în Anul Centenarului Marii Unirii : Aceasta a fost dorinţa a doi poliţişti de de frontieră unul de pe malul stâng al Prutului iar celălalt de pe malul drept al Prutului. Este povestea de dragoste trăită de Vlad Marosac, agent principal din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca Botoşani România şi a Mihaelei Habasecu, subofiţer superior al Sectorului Poliţiei de Frontieră Costești al Direcției Regionale Nord din Republica Moldova. Cei doi au spus „DA” ieri în faţa ofiţerului stării civile la Primăria Botoşani, în sala de şedinţe de Consiliu Local

„Nu întâmplător, în anul 2018 – Centenarul Marii Uniri, într-o zi de joi, ziua lui JUPITER, astrul care reprezintă bucuria, optimismul, norocul şi generozitatea, astrul şanselor, zi destinată activităţilor providenţiale, colegul nostru agent principal de poliție MAROSAC VLAD, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, împreună cu HABASESCU MIHAELA, subofițer superior al unității control al frontierei al Sectorului Poliţiei de Frontieră Costești al Direcției Regionale Nord din Republica Moldova, au ales să-şi unească destinul.

Momentul nu putea fi mai solemn, deoarece cei doi au ales ca în această zi atât de importantă să poarte cu mândrie şi onoare ținuta de reprezentare.

Le transmitem felicitările noastre şi le dorim ca drumul vieţii să se scurgă încet şi lin şi în el să se oglindească CEL MAI FERICIT DESTIN!”, este mesajul colegilor de la Poliția de Frontieră Iași. 

 

1 Comentariu
  1. Ioan Slavici Spune

    Uah, ce frumoasă-i moldoveanca!
    😘

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata