Si-a retezat varful unui deget in usa unei masini de transport valori

0 653

Ieri în jurul orei 10.00, a avut loc un eveniment în care a fost implicat numitul C. Dumitru, cu vârsta de 30 ani, angajat ca agent transport valori-casier la SC G4S CASH SOLUTIONS SRL, BUCUREŞTI.

Aflându-se în timpul programului de lucru, agentul de transport valori C.D., după îndeplinirea atribuţiilor funcţionale pentru clientul Alpha Bank din Botoşani, la urcarea în autospecială, s-a accidentat la mâna stângă prin retezarea vârfului degetului mare de către sistemul de închidere a uşii din compartimentul “Tezaur” al auto blindatei de transport valori.

Iniţial, agentul de transport valori a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani pentru acordarea primelor îngrijiri medicale, după care, a fost transferat şi internat la Spitalul de Urgenţă Suceava, pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.

Evenimentul soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform prevederilor legale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata