parlamentare sus
achitei top

Sfârșit de campanie umanitară „DONAȚI ȘI VĂ BUCURAȚI”

0 443

SFÂRȘIT de campanie umanitară ” DONAȚI ȘI VĂ BUCURAȚI „.
În cadrul aceleași campanii la început am ajutat 4 familii cu nevoi speciale din asociaţia Ridică-te și umblă! Cu acordul Dna. Andreea Ursu le-am oferit timp de 7 zile, o masă caldă în perioada 3 august – 9 august 2020
Asociația Susține-i Pe Cei De Lângă Tine vă mulțumește frumos pentru sprijinul acordat în această campanie care a început în data de 2 August și s-a terminat în data de 20 Septembrie 2020, fiind o asociație nou înființată a durat mai mult decât ne așteptam pentru a ajuta cele 3 familii din mediul rural: Familia Miron, Familia Hariga și Familia Edu Dorina deoarece am încercat să oferim cât mai mult ajutor.Mai avem de dus 2 paturi cu saltele noi, și o combina frigorifica dacă vom reuși vom pune și o ușă termopan pt familia Hariga Liviu și Hariga Elena care împreună au 5 copiii.

Cel mai tare ne deranjează minciuna din oameni, acei oameni stricători, care aruncă cu noroi în fapte bune și implicarea frumoasă în care s-a alăturat asociaţia SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE pentru a sprijini familiile aflate în nevoi!
Mulțumim celor care s-au implicat , se implica și se vor implica ! Fără ajutorul dumneavoastră , Asociația Susține-i Pe Cei De Lângă Tine nu ar putea merge înainte !

Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să oferim zâmbete familiilor aflate în nevoi.
Vom incerca sa continuam ceea ce am început în ciuda amenințărilor primite.

În cele ce urmează vă prezentăm cele 3 familii care au primit aceste donații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata