1 martie andrei

Serban Nicolae il acuza pe presedintele Romaniei de instigare dupa protestele de la Bucuresti: „O declarație absolut iresponsabilă, de o ticăloșie… Era o formă de instigare”

0 615

Senatorul PSD Șerban Nicolae a participat sambata la Botoșani la o intalnire cu liderii organizației județene a PSD și cu primarii social democrați, ulterior facand mai multe declaratii cu privire la protestul de vineri seara de la Bucuresti.
„Nu e nimic turistic în vizita mea, dar mă întâlnesc cu primari, mă întâlnesc cu colegii mei, cu cetățeni, cu care mai stau de vorbă pe unde ne întâlnim. De regulă, umblu prin zonele pietonale ca să ne mai vedem cu oamenii și să pot să preiau din observațiile lor diversele lucruri care vizează exercițiul guvernării”, a spus Serban Nicolae, care intrebat despre modul in care au intervenit autoritățile statuluia precizat ca jandarmii si-au facut datoria.

„Protestul era unul nejustificat dar respect dreptul la opinie. Nu văd ce ar avea de reproșat câțiva români care…. Sunt câțiva, raportat la câți români lucrează în străinătate. Ce ar avea de reproșat guvernului actual? Nu le afectează viața lor în niciun fel. Intervenția Jandarmeriei nu este de blamat. Nu cred că Jandarmeria a exagerat” a declarat liderul senatorilor PSD, care a criticat atitudinea președintelui României. „Mi se pare inadmisibil și este de domeniul penalului ca după ce apar publice imaginile cu jandarmii bătuți, președintele României să condamne public Jandarmeria. O declarație absolut iresponsabilă, de o ticăloșie… Era o formă de instigare. Dacă după asemenea imagini iese șeful statului și spune condamn ferm Jandarmeria, putea duce la subminarea puterii de stat. Noroc că el nu mai e credibil”, a completat parlamentarul PSD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata