Senatorul Dorinel Cosma, înainte de Paște: Aveți o șansă la mântuire națională

0 216

Într-o declarație politică, înaintată Senatului la începutul acestei săptămâni, senatorul Dorinel Cosma – AUR Botoșani, le-a amintit politicienilor și guvernanților că, în perioada sărbătorilor creștine de Paște, botoșănenii și românii vor uita de ei, pentru a se dedica familiei. Totodată, senatorul Cosma le-a explicat că pot fi uitatți și de istorie dacă nu vor catadicsi să se întoarcă spre români, spre cei ce i-au votat și care anul acesta s-ar putea să-i sancționeze. Tot prin vot. Citiți mai jos întreaga intervenție a senatorului Dorinel Cosma.

 

Dragi colegi, stimați guvernanți,

 

Urmează o săptămână cu momente marcante pentru români. O săptămână în care vor uita de forfota alegerilor. O săptămână în care vor uita de politică și de politicieni.

 

Ziua de 1 Mai și sărbătorile creștine ale Paștelui îi vor determina pe români să își amintească și să îi aibă aproape doar pe cei dragi, pe membrii familiilor lor, sau prietenii adevărați.

 

În aceste zile, în care românii vor petrece românește sau vor merge în Casa Domnului pentru a-și reînoi legământul de parteneriat cu Dumnezeu, singurele momente în care își vor aminti de oamenii politici și de guvernanți vor fi cele marcate de tradiționalele sudalme românești. Apoi îi vor uita iar.

 

simio cosma

E drept, după această perioadă de sărbători, viața va reveni la ce a fost înainte. Dar nu ar fi rău dacă guvernanții și-ar aminti în această perioadă că sunt și ei muritori, că sunt trecători prin viață și vremelnic în funcții publice și demnități naționale. Dacă Dumnezeu l-a iertat și pe păcătosul care s-a pocăit în ultimul ceas al vieții, mai aveți și dumneavoastră o șansă.

 

Pocăiți-vă față de români. Recunoașteți că ați trădat tot ce este sfânt pentru români, mărturisiți că ați călcat jurământul depus la investitură, decideți să nu mai greșiți și românii vă vor ierta. Mai ales dacă nu veți avea rețineri să deveniți oameni simpli ca ei.

 

Și mai aveți o șansă la mântuire națională. Apucați-vă de treabă. Măcar acum în ultimele ceasuri înainte de judecata electorală. Faceți ceva bun, memorabil, de durată și în interesul românilor.

 

Și vă veți elibera de cea mai mare fobie a dumneavoastră, aceea de a fi uitați.

 

Românii oricum nu vă vor uita. Dar nu e totuna să fiți pomeniți de bine sau de rău.

 

Vă mulțumesc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata