Senatorul Doina Federovici : „Textul moțiunii… Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat!”

0 452

Senatorul Doina Federovici, președinte PSD Botoșani, critică comportamentul parlamentarilor din opoziție și a variantelor de miniștri pe care ii au.

Deci PNL-istii vor sa se lucreze și sâmbăta, dar asta e doar pentru alții, că parlamentarii PNL, USR, PRO România, PMP, au program de mici și bere în weekend și nu pot vota propria motiune împotriva guvernului ???? Am citit și eu textul moțiunii… Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, „după demiterea Guvernului PSD, opoziția va propune cea mai bună soluție guvernamentală pentru români”.

Care soluție, stimați colegi din opoziție?!

Cu Orban prim-ministru, cel care n-a făcut nimic când era ministrul Transporturilor?

Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile și pensiile și au crescut taxele?

Cu miniștri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis și Guvernul „Zero”?

Cu profetul mincinos Florin Cîțu la Finanțe, cel care încerca să devalorizeze moneda națională, când lucra pentru o bancă străină?

Cu acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa prețurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui „Don Nic”, ruda sa îmbogățită din speculații pe piața medicamentelor?

Cu Dan Barna, îmbogățit și el din contractele cu statul?
Si am putea continua la nesfarsit cu exemplele…

Asta e „soluția cea mai bună” pe care o poate pune pe masă opoziția?! Sincer, vă înțeleg de ce nu vreți să veniți la guvernare înainte de alegeri! V-ați face de râs, iar românii și-ar da seama că nu puteți fi o alternativă la actuala guvernare! Da, o nouă moțiune de cenzură. Am mai văzut acest film, care nu s-a terminat bine pentru ei. Așa cum au venit acum 3 luni în Parlament făcându-se de râs la vot, așa vin și acum: fără program de guvernare, fără viziune și fără o echipă guvernamentală.

I-am văzut în ultimele săptămâni de nenumărate ori certându-se pe tema moțiunii. Nu i-am văzut însă, pe niciunii, semnând Pactul pentru bunăstare. Așa arată o alternativă de guvernare serioasă? Una care refuză să își asume că nu va mai tăia pensiile și salariile oamenilor, care jignește bugetarii și care anunță de luni de zile tăieri și concedieri?

Stimați colegi din opoziție, nu vă mai poate lua nimeni în serios când spuneți că vreți să guvernați. Și pare că nici voi nu vă luați în serios cu încă o moțiune oarbă, fără alternativă de guvern, fără program de guvernare și, așa cum curând vă veți convinge, fără susținere și voturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata