Senatorul Doina Federovici, presedintele PSD Botosani : „Viorica Dancila –prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei! Sunt sigura că voi gasi un partener permanent de dialog la Palatul Victoria”

0 846

Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, o felicită pe Viorica Dăncilă pentru numirea în funcţia de premier a României. Senatorul este de părere că va găsi la Palatul Victoriei sprijin în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor judeţului Botoşani.

„Viorica Dăncilă –prima femeie prim-ministru din istoria României!

La 100 de ani de la fondarea statului național unitar român, România va avea prima femeie prim-ministru din istorie!

Un prim-ministru precum Viorica Dăncilă, cu experiență consistentă în Parlamentul European, este un avantaj pentru România: va asigura o mai bună relație și dialog cu Comisia Europeană, va determina o pregătire mai rapidă și mai consistentă a țării pentru preluarea, în 2019, a președinției Consiliului Uniunii Europene.
Domnia sa își asumă programul de guvernare PSD-ALDE, respectarea obiectivelor strategice privind deficitul sub 3%, alocarea a 2% din PIB pentru apărare, creșterea investițiilor, politicile sociale și fiscal-economice.
În plus, doamna Viorica Dăncilă este o personalitate aptă și deschisă spre dialog, deloc conflictuală și din această perspectivă oferă o garanție pentru o comunicare corectă, echilibrată și eficientă.
Președintele PSD Liviu Dragnea a transmis președintelui României, direct, cu deplină transparență, propunerea pentru funcția de prim-ministru, în persoana doamnei Viorica Dăncilă, susținerea deplină – atât a PSD cât și a ALDE – pe care o are, cât și faptul că actuala coaliție majoritară este gata să parcurgă cu maximă operativitate toate procedurile pentru ca noul cabinet să își intre rapid în atribuții.
Mai mult, președintele PSD i-a prezentat o listă în care, prin semnătură proprie, toți parlamentarii PSD-ALDE o susțin pe Viorica Dăncilă ca prim-ministru.
Astfel, la modul cel mai concret, s-a facut dovada că PSD-ALDE deține în continuare majoritatea parlamentară și se desființează speculațiile care susțineau contrariul.

In ce privește judetul Botoșani, sunt sigura că voi găsi un partener permanent de dialog la Palatul Victoria pentru a discuta despre toate inițiativele de dezvoltare ale județului nostru.

O felicit și îi doresc succes!”, este mesajul Doinei Federovici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata