Senatorul Doina Federovici : „Împreună cu noua echipă de conducere a PSD vom asigura continuitatea măsurilor din programul de guvernare care au îmbunătățit și vor îmbunătăți în continuare viața botoșănenilor”

0 394

 

 

 

 

 

Social democrații botoșăneni au participat azi la Congresul PSD unde a fost aleasă noua conducere a partidului. ” Felicitări doamnă președinte Viorica Dăncilă, felicitări domnule președinte executiv Eugen Teodorovici, felicitări domnule secretar executiv Mihai Fifor, felicitări echipei PSD!
 PSD Botoșani a fost reprezentat la Congresul de astazi de 91 de delegați. Am votat alături de colegii mei pentru deschiderea partidului și intensificarea dialogului cu fiecare categorie socială. Am votat pentru o echipă de oameni responsabili, echilibrați, care sunt ancorați în valorile democratice autentice. Ne dorim să-i readucem pe români alături de Partidul Social Democrat. Împreună cu noua echipă de conducere a PSD vom asigura continuitatea măsurilor din programul de guvernare care au îmbunătățit și vor îmbunătăți în continuare viața botoșănenilor: Obiectivele de investiții de la nivel local și creșterile de venituri pentru fiecare român.”
este mesajul senatorului Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata