parlamentare sus
achitei top

Senatorul Doina Federovici : „Am decis să susținem în continuare, Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea”

0 1.432

Senatorul Doina Federovici, președinte interimar al PSD Botoșani, susține că în urma discuțiilor avute cu liderii partidului din Moldova s-a decis susținerea Guvernului PSD – ALDE și a lui Liviu Dragnea. Doina Federovici a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj : Comitetul Executiv al PSD Botoșani si-a exprimat punctul de vedere cu referire la declarațiile publice ale unor colegi împotriva conducerii PSD. Personal susțin în continuare că eventualele nemulțumiri ale unor colegi trebuie discutate și lămurite în interiorul partidului deoarece timpul și experiența ne-au demonstrat că acolo am luat cele mai bune decizii. Noi comunicăm în fiecare zi cu cetățenii și ei ne spun tot timpul să terminăm cu aceste certuri și să facem ceea ce le-am promis pentru că ei au avut și au în continuare încredere în noi. 

psd parl jos

 În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu o parte dintre liderii Partidului Social Democrat din zona Moldova am decis să susținem în continuare, Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea. Părerile noastre coincid în toate chestiunile abordate în cadrul întâlnirii și avem o poziție unitară atât în ceea ce privește viitorul partidului nostru dar și cel al guvernării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata