Senatorul Costel Soptica : „Botosanenii isi doresc o viata mai buna”

0 347

Echipa de campanie a Organizației Județene a Partidului Național Liberal Botoșani, condusă de senatorul Costel Șoptică mulțumește tuturor cetățenilor care au înțeles cât de importante au fost aceste scrutinuri electorale, respectiv pentru alegerile europarlamentare și pentru Referendumul inițiat de președintele țării.

Reușita Partidului Național Liberal este, de fapt, reușita tuturor botoșănenilor, a românilor, care, cu încredere au pus ștampila pe lista candidaților și care, cu profesionalism îi vor reprezenta în Parlamentul European. Este un semnal clar că botoșănenii își doresc o viață mai bună și este de datoria noastră, a fiecărui membru de partid, să demonstrăm că Partidul Național Liberal este soluția pentru o Românie normală, dreaptă și europeană.

La nivel național, Partidul Național Liberal a fost votat de majoritatea românilor care a ieșit la vot, iar la Botoșani, pentru prima oară, scorul a fost unul extrem de strâns. Acest lucru ne motivează și ne determină să oferim soluții concrete și rapide. Mulțumim!

 

PNL Botoșani, prin președinte, senator COSTEL ȘOPTICĂ

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata