Senator Doina Federovici : „România normală Rușine PNL! Cum politizează liberalii banul public?”

0 323

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, atrage atenția asupra modului în care Guvernul Orban a alocat bani primăriilor din Botoșani în ultima ședință.

Redam integral comunicatul emis de senatorul Doina Federovici.

România normală Rușine PNL‼️‼️‼️

Cum politizează liberalii banul public?

În buze miere şi în inimă fiere!

PNL lovește în comunitățile locale reprezentate de primari PSD! Ieri Guvernul Orban a alocat de 8 ori mai puține fonduri pentru localitățile din județul Botoșani conduse de primari PSD față de cele ale PNL. La ultima rectificare bugetară, Guvernul Orban-Iohannis a alocat 9.724 de lei pentru primăriile PNL și doar 1.475 de lei pentru cele ale PSD.  Total alocat județuluu Botoșani – 56 primării – 11 728 mii lei. Din care:

– PNL – 26 primării – 9724 mii lei

– PSD – 25 primării – 1475 mii lei

– ALDE – 2 primării – 192 mii lei

– Independenți – 2 primării – 274 mii lei

– PRU – 1 primărie – 63 mii lei 

Orban și Iohannis se răzbună pe cetățeni pentru că au votat un primar de la PSD în 2016! 

Rușine pentru modul în care au ales să facă politică liberalii în anul 2019! PNL a revenit la obiceiurile PDL, cine e cu noi are loc la masă, cine e împotriva noastră să ia resturile care ne rămân.

În Guvernarea PSD nu a existat dublul standard impus de noua Putere Liberală. În ultima ședință a guvernului social-democrat din luna octombrie au fost alocați bani pentru plata însoțitorilor persoanelor cu handicap și pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap în funcție de necesități. În județul Botoșani a fost alocată suma de peste 22,3 milioane de lei, iar jumătate din sumă a fost alocată Primăriei Municipiului Botoșani.

HG 1029/29.12.2019 Hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru unele unități administrativ-teritoriale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata