Aldet

Senator Doina Federovici, presedintele PSD Botosani : „PNL, periodic mai administrează românilor câte un duș rece”

1 663

 

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a prezentat o serie de măsuri pe care reprezentanții PNL le vor pune în practică dacă vor ajunge la guvernare.

Ca să știți cum stă treaba! Vine momentul adevarului! Totul se va întâmpla dacă PNL va ajunge la guvernare.
📌 Partidul Naţional Liberal, princi­palul partid de Opoziţie, are în plan ca în primele luni de la preluarea guvernării să aplice mai multe măsuri care vor fi în defavoarea cetățenilor!
Ce propun marii lor lideri :
✔️Dan Vîlceanu – viitorul fost ministru PNL al Muncii vrea sa facă sâmbăta zi lucrătoare;
✔️ Florin Cîțu – vicepreședinte PNL – bugetarilor li se vor tăia voucherele, tichetele de vacanță, dar și toate sporurile;
✔️ Ludovic Orban – Președinte PNL – primul lucru pe care il va face PNL cand va veni la guvernare, va fi să abroge legea salarizarii;
✔️ Ludovic Orban – Președinte PNL – eliminarea facilităţilor fis­cale pentru IT-işti;
✔️ Ludovic Orban – Președinte PNL – 60.000 de angajați funcționari publici care au intrat în sistemul public, ar trebui concediați, omițând faptul că sunt în total sunt 137.000 funcționari publici de carieră, iar în sistem au întrat în ultimii doi ani 11.000 și au ieșit din sistem peste 1700. Domnul Orban, în calitatea sa de fost președinte al ANFP ar fi trebuit să știe ce e funcția publică și personalul contractual din administrația românească și să nu dezinformeze cu astfel de declarații populiste.
Iată că

, probabil ca preludiu la ce va să urmeze dacă ar ajunge ei la guvernare. Ce mai anunță opoziția: ba că se mai gândesc dacă mai aplică legea pensiilor, ba că nu mai dau subvenții în agricultură, ba că desființează programul PNDL, și multe altele. Și asta înainte să ajungă la guvernare.
Atenție, dacă vor ajunge vreodată la guvernare, nici nu vă puteți imagina ce vor face.
Merită votați!!!!! Și când te gândești că toate acestei măsuri au girul candidatului la Președinția României Klaus Johannis! Acum vă mai gândiți dacă merită votul dumneavoastră?

1 Comentariu
  1. Emilian Spune

    Incredibil! Numai jumătăți de adevăr. Orice om care stie ce a propus Vîlceanu, Cîțu etc. își dă seama ce manipulare ieftină face dna Doina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata