Senator Doina Federovici : „Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea”

0 345

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD, ii așteaptă pe parlamentarii PNL și Pro România sa se prezinte sâmbătă la votul pentru moțiunea de cenzură.

Sâmbăta, zi lucrătoare – proiect de lege al PNL.
Ludovic Orban – Să votăm sâmbătă? Blasfemie! – Băieți, vă hotărâți ce vreți până la urmă? Noi chiar am crezut că semnatarii moțiunii vor să dea jos guvernul cât mai repede, așa că le-am propus ca votarea să fie sâmbătă. PNL chiar își dorește ca sâmbăta să fie zi lucrătoare pentru toată lumea, deci nu văd de ce ar avea o problemă. Dar toți acești iresponsabili evită să urgenteze votul pe care atât au spus că și-l doresc.

Ponta e la golf și nu își poate sacrifica hobby-ul pentru a vota moțiunea. Iar dreapta nu lucrează în weekend. Cum, stimați semnatari ai măreței moțiuni? Nu vă puteți sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esențial să dați jos guvernul Dăncilă „pentru a reconstrui România” dacă se votează sâmbăta?

Noi vă dăm ocazia să începeți să vă puneți în practică viziunea cât mai repede, așa că vă așteptăm sâmbăta aceasta la vot. Curaj!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata