Senator Costel Șoptică: „Guvernarea liberală- fapte, nu promisiuni! Nu este vreme de pierdut!”

0 286

(CP) Într-o perioadă dificilă pentru țara noastră, când sume importante au fost alocate în lupta pentru limitarea epidemiei de coronavirus, Guvernul PNL nu uită că toate sectoarele au nevoie de susținere financiară.  

Având în vedere numeroasele semnale din partea autorităților locale privind lipsa fondurilor pentru finanțarea serviciilor sociale din sistemul de protecție a copilului și a centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap, precum și plății drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav, Guvernul liberal este solidar cu toate categoriile vulnerabile. Astfel, în urma rectificării bugetare publicată în Monitorul Oficial la finele săptămânii trecute, au fost alocate fonduri pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităților administrativ- teritoriale, sume ce vor acoperi inclusiv finanțarea sistemului de asistență socială. Practic este vorba despre majorarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată alocate pentru finanțarea unor cheltuieli ale autorităților administrației publice locale, pe anul 2020.

Dincolo de contextul epidemiologic pentru care în continuare autoritățile iau măsuri pentru limitarea răspândirii coronavirus, pe agenda de priorități a Guvernului Orban, în această perioadă, este sprijinirea categoriile vulnerabile.

Este încă o dovadă a eficienței și a impartialității Guvernului PNL, care sprijină cetățenii și care înțelege că problemele lor nu au culoare politică!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

Președinte, senator Costel Șoptică

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata