Senator Costel Soptica : „Este imperios necesar să sprijinim mediul de afaceri”

0 475

Dincolo de toate măsurile pe care Guvernul, împreună cu celelalte autorități ale statului le iau pentru a preveni și limita răspândirea conoravirusului, este imperios necesar să sprijinim mediul de afaceri. Este un sector puternic afectat, impactul economic este unul semnificativ. În paralel cu toate restricțiile impuse de starea de urgență instituită ca urmare a epidemiei de coronavirus, nu putem lăsa descoperite domeniile de activitate care țin pornit motorul economiei.
Guvernul Orban are în vedere o serie largă de măsuri pentru susținerea mediului de afaceri în contextul actual. Se caută cele bune soluții pentru ca fiecare întreprinzător, fie că are o afacere mai mică sau mai mare, să reușească să depășească acest impas. Nu este timp de pierdut, de aceea în permanență, specialiștii noștri
lucrează la fundamentarea celor mai bune soluții economice și fiscal- bugetare în așa fel încât fiecare agent economic să beneficieze de sprijin în ținerea pe linia de plutire și redresarea afacerii. Avem nevoie în același timp să aveți încredere. Epidemia de coronavirus este o stare de fapt, pe care mai devreme sau mai târziu, o vom depăși. Indiferent cât de dure sunt restricțiile pe care la momentul actual le ia Guvernul în vederea prevenirii, limitării și combaterii epidemiei de coronavirus, trebuie să fim cu toții conștienți că numai împreună vom reuși să depășim această situație care a afectat întreaga omenire.

OUG-29-din-2020.pdf privind unele măsuri economice și fiscal-bugetare,
publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.230 din 21 martie
2020

OUG-30-din-2020.pdf pentru modificarea și completarea unor acte normative,
precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale,
publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 231 din 21 martie
2020

Senator Costel Șoptică,
Președinte PNL Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata