Senator Costel Soptica : „A fost un vot împotriva corupției politice, împotriva incompetenței”

0 348

Votul meu de astăzi, alături de votul tuturor parlamentarilor PNL și a celor care au ales să susțină moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost unul pe care l-am dat pentru stabilizarea României. A fost, de fapt, voința românilor din 26 mai.
        Iar astăzi am pus în aplicare mandatul dat de cetățeni în 26 mai, în sensul îndepărtării de la guvernare a PSD și în sensul asumării, dincolo de orgolii politice, a reconstrucției responsabile a României.

         A fost un vot împotriva corupției politice, împotriva incompetenței și împotriva acțiunilor derulate de guvernul Dăncilă strict pentru interesele personale și de grup.
         Am votat împotriva blocului PSD-ALDE care în continuare își apără interesele personale și de grup. Sub atenta monitorizare a celor care se consideră de neclintit, parlamentarii PSD-ALDE au votat întocmai directivei de partid, însă nu au înțeles că, de fapt au dat un vot împotriva românilor, împotriva democrației. Nu au înțeles că această moțiune de cenzură au inițiat-o înșiși românii care, prin vot democratic, i-au sancționat covârșitor.

Partidul Național Liberal s-a angajat să transpună în realitate voința poporului, legal, urmând a face toate demersurile pentru ca acest Guvern toxic să plece acasă.

 

Comunicat de presă    Senator Costel Șoptică, președinte PNL Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata