parlamentare sus
achitei top

Sefa ALDE Botosani, Liliana Minca, a fost prezenta la Gala premiilor TLDE

0 354
Astăzi, 20 mai 2018, in calitate de presedinte al filialei ALDE Botosani Liliana Mincă a fost invitată la GALA PREMIILOR TLDE. Aceasta este prima ediţie a Galei iar tinerii ALDE au demonstat prin această gală că apreciază performanţa.
„Organizatia de tineret a ALDE Botosani a demonstrat că este unită si puternică. Prima ediție a Galei premiilor TLDE sub denumirea „Romania împreuna 100 de ani si de acumînainte “ consider că a fost un succes, unul datorat muncii depuse de colegii mei din organizația de tineret, un efort  pentru care vreau să le mulțumesc. Nu a fost ușor, însă rezultatul final este unul care ne mulțumește.
Gala premiilor TLDE a fost modul prin care tinerii din ALDE, au demonstrat că apreciază  performanța. Totodată, a fost o modalitate prin care ne-am arătat respectul pentru o serie de reprezentați de seamă ai TLDE.
Mulțumesc încă o dată tuturor colegilor din TLDE Botosani, Robert Alexandru Stefanuca, Tapu Diana, Toma Catalin, Radu Toma, Andrei Rusu, Bidu Adrian, Alina Clim, Cristina Ghita și celorlalți tineri care au participat la acest eveniment deosebit, unul care îmi doresc să rămână o tradiție în ALDE.”, a spus Liliana Mincă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata