Șef de partid: „La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare”

0 299

Marcel Ciolacu a vorbit în exclusivitate la România TV despre alegerile parlamentare. Şeful PSD spune că alegerile parlamentare sunt excluse pentru data de 6 decembrie, având în vedere numărul mare de infectaţi cu coronavirus.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat că trebuie să fie un Parlament legitim, iar Iohannis şi guvernul actual au scăpat pandemia de sub control.

„Am avut din nou noroc. Nu sunt pozitiv. O să ne încerce în continuare, la un moment dat o să ni se termine şi norocul. Din punctul meu de vedere Preşedintele şi guvernul lui au scăpat pandemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare. Trebuie să avem un Parlament legitim, nu voteză doar câţiva români. Cum poate fi un Parlament legitimi când oamenii nu vin la votare. Azi a venit motivarea de la CCR. Nu am intervenit niciodată să comentez despre decizia CCR. Avem de gând să facem de data asta ceva. Noi vrem să vorbim în primul rând cei din Guvern, să facem un plan.  Avem proiectul de act normativ despre amânarea alegerilor. Eu aş invita în primul rând Guvenrul să ne explice.”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata