parlamentare sus
achitei top

Secretarul general al PSD recomanda filialelor conduse interimar să organizeze alegeri după 10 octombrie

0 606

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat marți, la Parlament, că recomandarea sa către conducerea centrală a partidului este ca alegerile în cele 11 filiale social-democrate conduse de președinți interimari să se organizeze după data de 10 octombrie.

psd parl jos

„Așa cum am decis la ședința Comitetul Executiv, se vor organiza alegeri în cele 11 organizații care au conduceri interimare. Într-un material pe care l-am transmis în această săptămănă și care conține și ghidurile pentru organizarea respectivelor alegeri, am convenit, am recomandat ca alegerile locale, acolo unde este cazul, în organizațiile locale, nu județene, să aibă loc până pe data de 10 octombrie, iar conferințele județene în care se vor alege președinții să se deruleze după 10 octombrie”, a declarat Marian Neacșu, marți, la Parlament.

Secretarul general al PSD a adăugat că termenul limită pentru organizarea alegerilor în județele conduse de președinți interimar este „sfârșitul lunii octombrie”.

Filialele județene PSD din Botoșani, Suceava, Cluj, Alba, Brașov, Brăila, Timiș, Iași, Giurgiu și Sibiu, precum și organizația PSD București sunt conduse de președinți interimari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata