Se va cere demisia lui Costica Macaleti. Pe 5 iulie va fi cel mai mare protest din istoria Botosaniului

0 1.568

În data de 5 iulie va fi organizat la Botoșani cel mai mare protest din ultimele doua decenii. Potrivit organizatorilor Daniel Câșlariu și Cristian Andrioaei vor veni în fata Consiliului Județean aproximativ 2000 de oameni. Protestatarii vor fi atât din județ cât și din afara tarii, printre doleanțele acestora fiind demisia lui Costică Macaleti cât și proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii județului.

„Invitatie deschisă tuturor botosanenilor!
5 iulie 2019 ora 10 !, Consiliu Județean Botoșani!
Protestăm pentru normalitate si decență, drumurile noastre sunt tot mai anevoioase, tot mai lungi, tot mai rele ! Implementarea promisiunilor asumate și a proiectelor demagogice din campania electorală, pentru infrastructura judetului Botoșani lăsa de dorit, viitorului sună straniu – dezamăgitor, vouă vă mai pasă ? Ieșiți din casă! Lumea de mâine se implică civic pentru problemele comunitătii, despre viitorul nostru și al dumneavoastră este vorba!
Încotro Botoșani?, Incotro Moldova ?” este mesajul lui Cristian Andrioaei .

Cei doi au mai participat și în luna aprilie a acestu an la un protest asemănător, când sute de persoane au cerut asfalt în loc de cratere pentru drumurile județene din sudul județului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata