Se luptă pentru viață: Băiețelul care a supravieţuit căzăturii de la geamul hotelului se află în stare gravă

0 1.878

Lorela, o tânără mamă de 23 de ani, și-a aruncat cei doi copii de la etajul al doilea al unui motel din Botoșani și a încercat și ea să se sinucidă, împreună cu ei.

Din păcate, copilul de 2 ani a murit pe loc, iar cel de 3 ani a fost transferat de urgenţă la Spitalul Clinic “Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

Copilul se află în stare gravă.

„Din păcate a venit în stare gravă, comă profundă, leziuni cerebrale difuze, instabil hemodinamic, i-am pus un captor de presiune intracraniană, a rămas în stare gravă, prognostic rezervat”, a declarat pentru bzi.ro, Marius Dabija, director medical la Spitalul Clinic “Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

Înainte de a recurge la gestul extrem, Lorela i-a transmis un mesaj soțului său, în care explică, cu note de ironie, de ce a ales să procedeze astfel.

Ulterior, la puțin timp după miezul nopții, a sărit în gol împreună cu fiii săi, însă a rămas agățată de pervazul aflat în fața fereastra camerei de motel. Cei doi copii au ajuns pe caldarâm. Cel în vârstă de doi ani a murit pe loc iar cel de trei ani a fost transportat în stare gravă la spital.

Femeia, care a amenințat să se sinucidă după tragedie, a fost salvată de un ofițer de pompieri, după ce un negociator al poliției a vorbit cu ea timp de două ore.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata