Se deschid bazinele interioare de la Parcul Cornisa

0 788

Botoşănenii vor avea acces la toate obiectivele din zona de piscine interioare din Parcul de Agrement Cornişa . Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement a declarat că cestea se vor deschide pe 14 februarie, la ora 14.00.

„Facem toate eforturile pentru această deschidere şi aşteptăm să vină cât mai mulţi cetăţeni ai municipiului Botoşani să se relaxeze şi să se bucure de această investiţie a noastră, a tuturor. Dimineaţa de la ora 10.00 până la 13.00, am stabilit un fel de Happy Hour, cu tarif de 20 de lei, cel mai mic tarif, în ideea ca zona să fie accesibilă şi pentru persoanele cu venituri mici”, a spus Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA. Partea de bazine interioare va fi deschisă pentru public zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

  • Pentru un adult, tariful pentru o zi, de luni până vineri, este 40 de lei.
  • Sâmbăta și duminica este 50 de lei. (Pentru persoanele care vor să stea trei ore, tariful este de 30 de lei în timpul săptămânii, la care se adaugă câte 10 lei pentru fiecare oră în plus)
  • La saune, de luni până vineri tariful este 10 lei de persoană, iar sâmbăta și duminica este 15 lei de persoană.
  • Copiii care au vârsta până în trei ani au acces gratuit.

Zona include bazin agrement adulţi, bazin agrement copii, bazin de înot contracurent, bazine pentru hidromasaj, două tobogane interioare, saună finlandeză, grotă cu zăpadă, saună cu abur, biosaună, saună cu sare, solar orizontal şi vertical, camera de cromoterapie, masaj umed-uscat.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata