Se circula in conditii de iarna pe drumurile din judet. Situatia traficului conform Info Trafic

0 447

Pe drumurile din judeţul Botoşani se circulă în condiţii de iarnă, existând un strat consistent de zăpadă. La această oră nu există drumuri blocate.

 

„Darabani-Dorohoi- drum curățat, dar fără material antiderapant. Pe traseu era doar un singur utilaj de dezapezire. Pe alocuri zăpada este viscolita. Încă ninge. Se circulă în condiții de iarnă.

 

Dorohoi-Botosani- drum parțial curățat. Am intalnit 2 utilaje ,unul care curăța, unul care nu avea lama sus, fără material antiderapant. Se circulă mult mai greu decat pe drumul Dorohoi-Darabani. „, sunt mesaje postat pe facebook .

 

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că la această oră situaţia traficului se prezintă astfel:

A. Circulaţia rutieră:

Nu sunt înregistrate drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile, însă aceasta se desfăşoară cu dificultate pe următoarele artere:

– Judeţul Bacău – DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, este afectat pe o lungime de 50 m, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabilă (diferenţă de nivel de 20-25 cm), în urma infiltrării apei. Circulaţia se realizează alternativ, pe un singur fir.

– Judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, la kilometrul 26+800 de metri, din pricina surpării suprafeţei carosabile în urma unei alunecări de teren. Se circulă pe un fir, alternativ, pe sensul de mers Braşov către Buzău, existând semnalizare prin indicatoare şi balize.

– Judeţul Vâlcea – pe DN 64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134, s-a produs o alunecare de teren, iar circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un sens.

-în judeţul Iaşi pe DN28 A Tîrgu Frumos –Paşcani, pe raza localităţii Costeşti(km 0-23)din cauza zăpezii se circulă cu restricţie de 7,5 tone.

În judeţul Vaslui,  pe DN24 Vaslui –Iaşi, se circulă îngreunat din cauza poleiului pe raza comunei Codăeşti. Se acţionează cu material antiderapant şi pănă la această oră nu au fost accidente.

În ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile judeţene, situaţia se prezintă astfel:

– Judeţul Alba, pe DJ 142L Mihalţ – Peţelca, aceasta este oprită ca urmare a inundării drumului în zona localităţii Zarieş.

– Judeţul Braşov – DJ 131P este închis circulației rutiere între localităţile Șercaia și Hălmeag, din cauza apei acumulate pe carosabil şi DJ 104K este de asemenea închis între localităţile Comăna de Jos și Crihalma, ca urmare a afectării structurii de rezistență a podului ce face legătura între cele două sate.

– Judeţul Covasna – DJ 131, între Baraolt şi Căpeni, traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, din cauza surpării asfaltului pe o suprafață de 10 m şi  DJ 131B, în zona podului ce leagă localitățile Augustin de Racoșul de Sus, carosabilul este inundat pe o lungime de 1,5 km, traficul fiind blocat.

– Judeţul Vaslui – DJ 244E este închis pe raza localităţii Gugești, din cauza apei acumulate pe carosabil.

– Judeţul Vrancea – traficul pe DJ 205L este oprit la kilometrul 0+50 m, la intrarea în comuna Vrâncioaia dinspre Prisaca, din cauza surpării carosabilului pe aproximativ 40 de metri, pe o bandă de circulație.

B. Circulaţia feroviară:

– în judeţul Dâmboviţa, aceasta este oprită pe secţia de cale ferată 904, între staţiile Fieni şi Pietroşiţa, ca urmare a alunecării terasamentului la kilometrul 65+150 de metri.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata