parlamentare sus
achitei top

Scoala de vara a tinerilor ALDE : Libertatea si democratia la nivel national si european

0 1.594

Am avut deosebita plăcere de a participa în calitate de președinte al TLDE Botoșani alături de colegii mei din filială în perioada 29 august – 2 septembrie la Școala Politică de Vară TLDE ce s-a desfășurat în statiunea Mamaia din judetul Constanța. La Școala Politica de Vară TLDE au luat parte peste 230 de tineri, membrii ai ALDE care au dezbătut asupra problemelor concrete ale societății și au avut un schimb de idei cu personalități marcante din spațiul academic și politic, cu experiență la nivel national, cât și european. Evenimentul din acest an a avut ca temă centrală libertatea și democrația.

psd parl jos

La deschiderea lucrărilor școlii de vară au participat mai mulți lideri ai ALDE, în frunte cu președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general al partidului Daniel Chițoiu și presedintele ALDE Botoșani, Liliana Mincă. Președintele TLDE Claudiu Daniel Catana a fost cel care a deschis oficial programul școlii de vară. Acesta le-a mulțumit tinerilor din TLDE pentru implicarea de care dau dovadă în proiectele promovate de TLDE. Totodată, Claudiu Daniel Catana le-a prezentat acestora câteva din proiectele de viitor ale tinerilor liberali.

Președintele ALDE, Calin Popescu Tăriceanu, le-a vorbit tinerilor membri ai partidului despre situația politică din România din acest moment, precum și despre provocările de anul viitor, an electoral. De asemenea, membrilor TLDE li s-au adresat în prima zi și președintele Consiliului Național al ALDE, europarlamentarul Norica Nicolai, purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, precum și senatorul Daniel Zamfir, liderul de grup ALDE în Senatul României, care le-au vorbit tinerilor despre rolul pe care tinerii îl au în spectrul politic, dar și despre modalitățile prin care aceștia se pot implica în cadrul partidului și al comunității din care fac parte.
Alexandru Robert Stefanuca
Presedinte TLDE_Botosani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata