Schimbări în echipa de inspectori școlari Botoşani

0 542

Schimbări în echipa de inspectori școlari Botoşani.

Acestea au loc ca urmare a promovării concursului de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar. Unii inspectori au participat și câștigat acest concurs.

„La această dată este aprobată detaşarea în interesul învăţământului pe postul de inspector şcolar general adjunct a doamnei profesor Ana Maria Loghin, care a fost suspendată din această funcţie câteva zile pentru a semna contractul de management pe postul director adjunct la Liceul Alexandru cel Bun, ca urmare a promovării concursului. După semnarea contractului de management ca director, l-a suspendat şi a revenit pe postul de inspector şcolar general adjunct”, a declarat Ada Macovei.

Au participat la concursul pentru ocuparea posturilor de directori și inspectori școlari Cristina Margareta Loghin, Elena Dămii, Elena Chiocoș și Paula Mihaela Stoleru.

„Pentru semnarea contractelor de management ca directori au mai fost încetate detaşările profesorilor Cristina Margareta Loghin, inspector pentru management, Elena Dămii – inspector pentru managementului resurselor umane, Elena Chicoş – de la proiecte europene şi Paula Mihaela Stoleru – inspector pentru dezvoltarea resursei umane. Toate cele patru colege au semnat în această perioadă contractele de management pentru posturile pe care le-au obţinut, de director sau director adjunct, la unităţile de învăţământ unde au candidat în cadrul concursului”, a precizat înspectorul școlar general al ISJ.

Cristina Margareta Loghin şi Elena Dămii au optat pentru continuarea activității la ISJ. În locul Elenei Dămii Consiliul de Administraţie al ISJ a trimis ca propune la Ministerul Educației pe Crina Cristina Muraru iar în locul Cristinei Margareta Loghin propunerea a fost făcută pentru Daniela Pintilei.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata