Schimbări în componența ATOP. Un membru a devenit viceprimar iar altul a ieșit la pensie

1 432

Schimbări în componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoşani.

Acestea au loc după pensionarea lui Viorel Șerbănoiu de la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean și după ce Bogdan Catruc a devenit viceprimarul orașului Săveni, în locul lui Angel Călin a fost numit secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului.

În această situație aleșii locali vor decide următoarele modificări în componența ATOP

Art. 1 Se validează doamna Hrimiuc Galia, ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani, în locul domnului Catruc Ilie-Bogdan.

Art. 2 Se validează domnul Ursu Ovidiu-Bogdan, ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani, în locul domnului Lupu Andrian.

Art. 3 Se validează domnul Aniței Ioan, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani, în locul domnului Șerbănoiu Viorel.

Art. 4 Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 111 din 12 mai 2021 se modifică în mod corespunzător.

Art. 5 Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, prin direcţiile din aparatul de specialitate, şi persoanele nominalizate la art. 1 – 3 vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri

PROIECTUL DE HOTĂRÂRE DE CONSILIUL JUDEȚEAN

 

 

 

 

1 Comentariu
  1. Zbughin Eugen Spune

    Consider că staţia de autobuz de pe str. Bucovina (in faţa spălătoriei,zona troiţei) este amplastă necorespunzător deoarece este in curbă fără vizibilitate,marcată cu linie continuă şi există pericol mare de accidente.După staţie este un semn provizoriu de ocolire care dăinuie de câteva luni.Vă rog să verificaţi şi să dispuneţi îndreptarea situaţiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata