Scandal de la un castig la ,,pacanele”

0 970

În data de 25 noiembrie, în jurul amiezii, administratorul unui bar de pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani a sunat la 112, reclamând faptul că este agresat de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care refuză să părăsească barul.

Jandarmii i-au găsit pe cei doi certându-se pe terasa barului, în urma verificărilor efectuate stabilind că scandalul a pornit de la un câştig la aparatul Slot Machine, neonorat pe moment de administrator, care i-a promis scandalagiului că îi va achita banii în maxim 24 de ore, deoarece nu are bani suficienţi.

Trebuie menţionat faptul că, în aceeaşi zi, cu câteva ore mai devreme, administratorul i-a plătit bărbatului în vârstă de 44 de ani suma de 10.000 de lei, tot în urma unui câştig la ,,păcănele”.

Nemulţumit de neplata celor 1300 de lei, cât valora cel de-al doilea câştig şi neîncrezător în promisiune, bărbatul a devenit agresiv şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe administrator.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire şi alte violenţe”, iar administratorul a achitat, în cele din urmă, câştigul care a dus la producerea acestui incident.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata