locale psd
locale sus

Sărbătorim împreună 10 ani de Uvertura Mall cu surprize spectaculoase!

0 225

Sărbătorim împreună 10 ani de Uvertura Mall cu surprize spectaculoase!

Uvertura Mall sărbătorește 10 ani de la deschidere în weekend-ul 24-26 martie, 10 ani de shopping si entertainment cu 10% discount la cumpărături în magazinele partenere, premii instant la cumpărături de minim 150 lei și șansa de a câștiga marele premiu: un sejur pentru 2 persoane, all-inclusive, la hotel de 5* în Turcia, oferit prin tragere la sorți celui mai norocos și fidel client.

Surprizele se vor tine lanț și pentru cei mici, care sunt așteptați la 3 zile de distracție: vineri, de la ora 17:00 cei mai talentați copii de la Asociația G- Power au pregătit un spectacol de dans energic; sâmbătă de la ora 11:00 dăm startul festivalului prieteniei organizat de Asociația Cheia Sol, și tot de la ora 11:00, copii au parte de adrenalină la Sticky Wall- unde senzația antigravity și posturile năstrușnice vor stârni zâmbete pe chipurile tuturor. Iar duminică, de la ora 11:00 se vor lansa baloane uriașe de săpun în așteptarea celor mai îndrăgiți roboți transformers: Optimus Prime și Bumblee Bee, care vor urca pe scenă de la ora 14:00 și promit un show incendiar.

În plus, copiii care împlinesc 10 ani în perioada 28-29 martie, vor fi răsplătiți de Uvertura Mall cu un cadou surpriză! Primii 10 copii care vin la administratie însoțiți de părinți sau de un tutore legal și  fac dovada împlinirii vârstei, prezentând certificatul de naștere vor primi un voucher in valoare de 100 lei.

Vino să sărbătorim împreună 10 ani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata