Sarbatoare la Manoleasa : Muzica, comedie, bere si mici oferite de primarul Cristinel Arosculesei la Ziua Comunei

0 753

Sărbătoare duminică la Manoleasa unde Primăria și Consiliulul Local au organizat o nouă ediție a zilelor comunei. Realizat cu bani publici dar și sponsorizări evenimentul a reunit pe scena amplasată pe baza sportivă artiști de muzică populară, actori și muzică ușoară și petrecere. Principalul sponsor a evenimentului a fost primarul Cristinel Aroşculesei care a oferit tuturor celor veniți bere si mici gratuit. În același timp toţi copii au avut acces gratuit la locurile de joacă amplasate în incinta bazei sportive.

„Mă bucur foarte mult că oamenii din comuna Manoleasa sunt lângă mine la această zi importantă. Oamenii vin din ce în ce mai mulţi la Ziua comunei Manoleasa. Personal, am oferit oamenilor prezenţi mici şi bere. Fiind sponsor al evenimentului şi am decis să dau mici şi bere gratis oamenilor. Primăria a organizat spectacolul, am adus solişti de marcă şi sperăm ca şi oamenilor să le placă spectacolul”, a declarat Cristinel Aroşculesei, primarul comunei Manoleasa. Alături de edilul localității au fost prezenți și președintele Consilului Județean, Costică Macaleți, parlamentarii Marius Budăi, Lucian Trufin și Răzvan Rotaru dar și primarul din Vlăsinești Andrei Boariu.

Spectacolul a debutat cu  Ansamblul Hora din Vlăsineşti și a fost continuat de doi suceveni care au încins hore alături de cei veniți la acțiune Angelica Flutur și Alexandru Brădăţan. Spectacolul a continuat cu trupa Nemuritorii şi solistul botoșănean Dan Doboş. Momente de umor gustate de cei din public au fost oferite de actorii Vasile Muraru şi Valentina Fătu. Finalul a aparținut celor de la Nineka şi The Brothers.

VIDEO ANGELICA FLUTUR

simio cosma

VIDEO ALEXANDRU BRADATAN

VIDEO DAN DOBOS

VIDEO THE BROTHERS

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata