Sânziana Secrieru: „Împreună vom crea un PNL cu o altă atitudine la Botoșani!”

0 661

Într-o postare pe Facebook Sânziana Secrieru a declarat că din postura de președinte al organizației municipale a PNL va dori reclădirea partidului din temelii, punându-se accent pe calitatea umană a membrilor.

Redăm postarea mai jos:

simio cosma

Inca de la varsta de 16 ani am facut primii pasi timizi spre Partidul National Liberal, alaturi de familia mea. De atunci si pana astazi, l-am iubit, l-am criticat, i-am dat idei, timp si energie, mi-a fost parte din viata. Unii poate ca nici nu au meritat sa se numeasca liberali, dar viata unui partid nu poate sta incremenita in timp din cauza lor. Botosaniul traieste o reforma liberala interna fantastica si este o sansa istorica sa readucem calitatea umana la rang de cinste in PNL. Prin numirea mea ca presedinte interimar al Filialei municipale, alaturi de domnul Valeriu Iftime si colegii care inteleg evolutia, incepem o noua etapa a normalizarii politice liberale. Scopul meu si a acestei noi clase politice botosanene este ca oamenii buni, curati sa poata sa-si ajute societatea in care traiesc. Orice om de bune moravuri este binevenit in Partidul National Liberal- Botosani. 

Ii multumesc domnului Iftime pentru incredere! Ii multumesc domnului Flutur pentru sustinere si pentru o cariera politica in folosul comunitatii! 

Dragi colegi, impreuna vom crea un PNL cu o alta atitudine la Botosani!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata