Sanctiuni contraventionale de peste 11.500 lei date de polițiști în urma actiunilor privind combaterea răspândirii COVID-19

0 84

In cursul zilei de ieri, politistii din cadrul IPJ Botosani, au actionat pe linia prevenirii raspandirii virusului SARS COV 2, impreuna cu lucratori din cadrul IJJ, ISU, DSP, DSVSA, ITM, ANPC si Garzii de Mediu, atat in zona pietelor din municipiu cat si in zonele pietonale Unirii, Transilvaniei si Bulevardul Mihai Eminescu.

 

Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost legitimate peste 150 de persoane si verificate 31 de societati cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta.

 

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate peste 30 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 11.500 de lei.

 

Dintre acestea, trei sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea obligatiei de a purta masca in spatiile publice inchise, alte trei sanctiuni au fost aplicate operatorilor economici care nu au respectat conditiile referitoare la efectuarea triajului epidemiologic, iar 8 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea obligatiei de a purta masca de protectie in spatiile publice deschise.

 

Astfel de activitati vor avea loc si in perioada urmatoare, in scopul prevenirii infectarii cu noul coronavirus si pentru constientizarea tuturor cetatenilor cu privire la necesitatea respectarii masurilor impuse.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata