Sală de Stimulare Multisenzorială inaugurata la Spitalul de Pediatrie

0 255

Moșul Nicolae a ajuns astăzi la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean „Mavromati” și a adus un cadou extraordinar pentru o categorie de copii minunați și speciali din județul Botoșani.

d liberala 2

Moșul a fost atât de bun încât a făcut posibilă realizarea, în premieră pentru Spitalul „Mavromati”, a unei Săli de Stimulare Multisenzorială.

Această investiție era absolut necesară pentru toți copiii care suferă de tulburare de spectru autist, deficiențe neurosenzoriale, precum și de alte afecțiuni neuropsihice și pediatrice, fiind un element esențial în terapia care îi poate aduce mai aproape de o viață normală.

Fondurile necesare pentru realizarea Sălii de Stimulare Multisenzorială au fost asigurate de către Consiliul Județean Botoșani și Ministerul Sănătății. Sper ca inaugurarea de astăzi a acestor noi dotări din cadrul Centrului de Sănătate Mintală al Spitalului Județean „Mavromati” să fi fost cu adevărat acel cadou care să bucure și în același timp să aline sufletele copiilor cu TSA și a părinților acestora.

Felicitări întregului personal al Spitalului Județean de Urgență pentru realizarea acestui obiectiv de investiții!

Cadrelor medicale ce vor lucra în cadrul acestei Săli de Stimulare Multisenzorială le urez mult succes și sunt sigur că vom auzi de rezultate dintre cele mai bune!” a declarat Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata