S-a inceput ridicarea masinilor abandonate din municipiu

0 347

Azi a demarat operațiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public al municipiului Botoșani. Azi am ridicat prima masina abandonata. Curatam orasul de rable asa cum am promis”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului.

Poliția Locală și Eltrans au ridicat astăzi primele mașini abandonate pe străzile din municipiul Botoșani, punând în aplicare astfel hotărârile de consiliu inițiate și promovate de primarul Cătălin Flutur.

Astăzi am demarat la Botoșani acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe spațiul public din municipiu. Am asistat, în zona Carrefour, la prima operațiune de acest gen efectuată de serviciul specializat din cadrul Eltrans, sub supravegherea Poliției Locale. M-am asigurat personal că toată lumea a înțeles și aplică întocmai pașii procedurali prevăzuți în regulamentul de ridicare a autovehiculelor abandonate, la fel cum am verificat și conformitatea locului de depozitare a acestora.

Dincolo de grija pentru aspectul estetic al orașului, afectat de imaginea deplorabilă a hârburilor lăsate să ruginească în stradă, este o veste bună pentru botoșăneni și prin prisma estimărilor polițiștilor locali, care spun că vor fi eliberate astfel, în următoarea perioadă, mai mult de 100 de locuri de parcare”., a declarat Cătălin Flutur primarul municipiului Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata