parlamentare sus
achitei top

Rotary Club Botosani are un nou presedinte

1 1.126

Rotary Club Botosani are începând de sâmbătă un nou preşedinte. Acesta este omul de afaceri Viorel Moruz.
Intr-o atmosfera specifica Rotary Club Botosani, cinstiti de prezenta prietenilor si partenerilor nostri, a avut loc evenimentul de rotire a colanului, Constantin Curca predand stafeta noului presedinte, Viorel Moruz. In acest an, momentul a fost dublat si de predarea de colan a tinerilor de la Interact Club Botosani, Claudia Circu inmanand colanul si responsabilitatile catre Florina Comarzan.
Ambele mandate au fost prezentate iar bilantul raportat, nefiind de neglijat cresterea din anul rotarian care tocmai s-a incheiat dar si previziunile de proiecte si evenimente ce se doresc a fi implementate. Ramanem aproape de proiectele de suflet ale Rotary Club Botosani: Ajuta un copil sa invete!, Rotary planteaza, Sa dam folk la scoli, Dinti frumosi-copii sanatosi si vom sustine revitalizarea proiectului Coloract By Interact Botosani!

psd parl jos

1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    Felicitari domnule VIOREL asta dovedeste inca o data de cinstea si respectul pentru cei din jur de care ai dat dovada si pe langa toate astea si multe alte calitati , felicitari !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata