Rezultatul la licitatia de la Biserica Sf. Gheorghe a fost contestat de unul dintre constructori

0 384

Rezultatul la licitaţia de la Biserica Sf. Gheorghe a fost contestat de unul dintre constructori.

La a patra licitaţie organizată de municipalitate nici una dintre cele două oferte depuse la licitaţie nefiind conforme cu cerinţele caietului de sarcini. La a patra licitaţie cea de pe 4 noiembrie, au depus oferte doar două firme, respectiv LDC Trust Construcţii MV Botoşani şi Restaco Suceava. Firma botoșăneană a contestat rezultatul licitaţiei. În această situaţie totul va depinde de decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor care va da un răspuns în termen de 20 de zile de la primirea documentaţiei de la primărie.

Contractul de finanţare a lucrărilor de reabilitare a Bisericii „Sfântul Gheorghe” a fost semnat în luna februarie 2018, acesta având o valoare de 7,258 de milioane de lei. Lucrările trebuie finalizate până în februarie 2021.

Lucrările care vor fi executate în cadrul proiectului sunt lucrări de consolidare, restaurare și refacere, instalații electrice, sanitare, încălzire, montaj instalații antiefracție, dotari PSI, restaurare și consolidare clopotnița, instalații electrice și încălzire, racord gaze, mobiliar urban, branșament electric. Biserica Sf.Gheorghe a fost ctitorită de Elena Rareș, văduva domnitorului Petru Rareș, în anul 1551. De mai mulți ani monumentul se află într-o avansată stare de degradare și nu s-a mai intervenit din anul 1914.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata