Restricţiile dispuse prin ordonanţele militare sunt pentru siguranţa dumneavoastră! Fiţi responsabili, respectaţi-le!

0 221

La data de 08 aprilie a.c., în intervalul 12.00-14.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, au acţionat în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri de ordine şi siguranţă publică, pentru a se asigura de faptul că sunt respectate toate măsurile dispuse prin ordonanţele militare.

Controalele au fost desfăşurate pe raza comunelor Răchiţi şi Stăuceni, fiind verificate peste 100 de persoane şi 34 de autovehicule, iar în toate cazurile cei legitimaţi şi-au putut justifica prezenţa în afara locuinţei şi au avut asupra lor documentele necesare.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate cetăţenii au fost informaţi cu privire la măsurile pe care trebuie să le respecte, le-au fost transmise mesaje şi recomandări preventive atât în mod direct de către poliţişti cât şi prin difuzarea de mesaje audio.

Reamintim faptul că periodic vom desfăşura astfel de acţiuni pentru conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile la care se expun dacă nu respectă legislaţia în vigoare, precum şi sancţiunile pe care le pot primi în acest context.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata