Reprezentat Victor Construct : „Lucarile la spitalul de boli paleative le vom termina in termenul stabilit”

0 551

Lucrările la Spitalul de Boli Cronice şi Paleative vor fi finalizate la termen. Deşi creşterea salariilor dar şi a preţului la materialele de construcţii le pun mari piedici constructorului acesta dă asigurări că va fi respectat termenul din contract.

Lucrăm, suntem în grafic, îl finalizăm la timp chiar dacă avem inflaţie şi descoperire pentru că s-au scumpit materiale cu 34 -36% şi la suma totală se adună câteva sute de mii, 4 – 500.000 de lei. De asta ne şi împotmolim. Eu am avut acolo o discuţie şi cu vicepremierul pe aceaşi temă pentru că este uşor să vină cineva de pe un segment şi să-şi dea cu părerea. Acolo au lucrări care ţin de ei şi nu le-au demarat este vorba despre tunel, conexiunea între clădirea veche şi clădirea nouă. Lucările la spital le vom termina în termenul stabilit, undeva în februarie dar eu sper şi trag nădejde că undeva la sfârşit de an vor fi gata”, a spus Radu Mihalachi, reprezentant Victor Construct.
Valoarea estimată a investiției se ridică la 15,6 milioane lei, iar noul spital va fi ridicat în curtea Spitalului de Recuperare „Sf. Gheorghe”. Noul spital va purta numele academicianului Leon Dănăilă şi va avea subsol, parter și trei etaje, 140 de paturi, spațiu pentru investigații RMN.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata