Reprezentanții Pro România au depus candidaturile la alegerile parlamentare. Huncă: „Venim în fața botoșănenilor cu o echipă de profesioniști” Țurcanu :”Vom parcurge o altă etapă”

0 324

Candidații Pro România au depus azi candidaturile la alegerile parlamentare. Și pentru că fiziunea Pro România – ALDE va fi funcțională de anul viitor alături de Mihaela Huncă sub sigla Pro România au fost prezenți și Roxana Țurcanu dar și medicul Alin Atudoroae, ce au demisionat din ALDE pentru a putea candida la Senat.

„Venim în fața botoșănenilor cu o echipă de profesioniști, cu oameni energici care vor reprezenta interesele botoșănenilor în Parlamentul României. Eu sunt onorată să reprezint din nou interesele botoșănenilor și vreau să vă asigur că nu voi precupeți niciun efort să fiu mesagerul botoșănenilor și să-mi pun la dispoziție toată priceperea mea” a declarat Mihaela Huncă, candidat la Camera Deputaților.

„Vom parcurge o altă etapă. Consider că ALDE și Pro România prin fuziunea care va urma să se facă va fi formațiunea politică care va reprezenta botoșănenii și va face ca traiul să fie mai bun. Parteneriatul cu Mihaela Huncă și Pro România reprezintă în momentul de față soluția pentru ca botoșănenii să vadă cu adevărat ce înseamnă să trăiești într-un oraș modern și într-un oraș european”,  a spus Roxana Țurcanu, candidat Senat. 

Candidați Camera Deputaților

1. Mihaela Huncă

2. Cătălin Silegeanu

3. Aurica Sălăvăstru

4. Gabriel Hârtie

5. Georgeta Nistor

6. Mihaela Hrițcu

7. Liviu Toma

8. Lucian Timișag

Candidați Senat

1. Roxana Florentina Țurcanu

2. Alin Atudoroae

3. Albert Tănasă

4. Silvia Ștefan

5. Narcis Ștefan

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata