Regal folcloric pe strazile municipiului Botosani in a doua zi a Festivalurilor „Vasile Andriescu” si a fanfarelor – VIDEO

0 371

Manifestarile culturale organizate de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale au continuat si duminica cu parada fanfarelor şi ansamblurilor ce au interpretat in cadrul Festivalul Internaţional al Cântecului, Jocului şi Portului Popular „Vasile Andriescu”. Parada a plecat din Piaţa Revoluţiei şi a urmat traseul Cuza Vodă – Casa de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” – Colegiul Naţional “A.T. Laurian” – Calea Naţională – Casa Cărţii – Marchian – Cuza Vodă – Pietonalul Unirii – Parcul “Mihai Eminescu”.

VIDEO CORNELIA CIOBANU

VIDEO MUZICA FANFARA
„Anul acesta ne bucuram de prezenta numeroasa si a fanfarelor si a ansablurilor de dansuri participante la acest festival. Publicul botosanean se bucura de un regal folcloric. Le multumim pe aceasta cale si ii asteptam sa fie de fiecare data langa noi. Noi suntem cei ce ducem mai departe traditia populara si traditiile judetului Botosani” a declarat Cornelia Ciobanu, directorul Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botosani. Pe traseu sute de botosaneni au admirat frumuseţea costumelor populare purtate de artisti dar si virtuozitatea formaţiilor de fanfara. După paradă, membrii formaţiilor au susţinut momente artistice pe scena amplasată în Parcul „Mihai Eminescu”, duminica vremea tinand cu organizatorii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata