Regal folcloric la Ipotesti la Festivalul Floare Albastra – FOTO – VIDEO –

0 1.099

Spectacol folcloric pentru peste aproape 3000 de oameni susţinut de artiştii de pe o parte şi de alta a Prutului la Festivalul „Floare Albastră” din comuna Mihai Eminescu. Profesionalismul artistic a fost cartea de vizită a celor care urcat pe scenă la a XII -a ediţie a Festivalului organizat de Primăria şi Consiliul Local Mihai Eminescu.

VIDEO Festival Floare Albastra Ipotești

La început, după o slujbă oficiată de un sobor de şapte preoţi, oficialii locali au premit 11 cupluri din comună ce au mers împreună, în doi, pe cărarea vieţii, 50 de ani.  VIDEO cuplu de aur Longevitatea a fost răsplătită cu diplome, flori şi felicitări.

VIDEO primar ANETA GIREADA

VIDEO initiator festival VERGINEL GIREADA

Au dat startul distracţiei de soliştii vocali, instrumentali şi dansatorii Ansamblulului profesionist „Constantin Arvinte” Iaşi. Li s-a alăturat apoi solistul botoşănean Dan Doboş.  A urmat un program folcloric susţinut de fiica satului Daniela Condurache. De peste Prut a venit pentru a patra oară la Ipoteşti solistul Ion Paladi. Momentele umoristice au fost asigurate de actorii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Valentina Fătu şi Vasile Muraru. Fetele din Ipoteşti, două surori Medeea şi Adelina Gireadă, Nicu Mîţă din Republica Moldova şi Diana Sârbu au încheiat ediţia din acest an a spectacolul Floare Albastră.

VIDEO Ansamblul Constantin Arvinte

VIDEO ANA MARIA ABABEI

VIDEO DAN DOBOŞ

VIDEO DANIELA CONDURACHE

VIDEO ION PALADI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata