Referendum : Politicienii botosaneni au votat sâmbătă

2 473

Politicienii botosaneni au votat sâmbăta.

Prefectul Dan Șlincu a mers la vot la Dorohoi. „Am votat așa cum ar trebui să facă toți românii pentru a-mi exercita un drept constituțional. Referendumul acesta este foarte important, o dată pentru că a fost inițiat de trei milioane de români și pentru faptul că este cea mai puternică formă de exprimare a suveranității poporului nostru”, Dan Șlincu.

Președintele PSD Doina Federovici a mers la vot alaturi de sot și fiica sa. „Am votat pentru România, pentru ceea ce cred eu că este bine pentru România, la fel cum au votat și alți cetățeni europeni pentru ceea ce au crezut ei că e bine pentru țările lor. Am votat în acord cu credința mea și cu valorile fundamentale care stau la baza națiunii noastre. Asta cred că trebuie să aibă în vedere fiecare cetățean de vot. Absența nu este opțiune. Absența înseamnă să îi lași pe alții să decidă în locul tău. Iar dacă noi românii nu vom ieși la vot, atunci vor decide alții în locul nostru. De aceea le spun tuturor să vină la vot, astfel încât decizia finală să fie a noastră, a românilor, nu a altora care vin să ne spună ce să facem în țara noastră. Sunt convinsă că indiferent care va fi rezultatul final, el va fi respectat așa cum au fost respectate deciziile altor națiuni europene care au organizat astfel de referendumuri. 

Deci le spun tuturor românilor care simt și gândesc românește să vină la vot și să voteze ceea ce cred ei că e mai bine pentru România.”

Presedintele Filialei ALDE Botoșani Liliana Mincă , a votat la școala din satul Zahoreni , comuna Manoleasa. A venit la vot împreună cu familia ei, bunica, mama, sora și nepoții. Astăzi, 6 octombrie 2018, am votat DA pentru că eu, ca femeie, m-am căsătorit cu un bărbat. Așa au făcut și părinții mei și bunicii mei și toți străbunii mei de câteva mii de ani încoace.

 Am votat DA pentru că respect Biblia. Nu părerile unor ziare sau ale unor televiziuni ci principiile Celui care a spus: Marcu 10:6 – „Dar, de la începutul lumii, Dumnezeu i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască.”

Am votat DA pentru ca îi iubesc pe toți oamenii. Și nu pot dori răul la nimeni. Pentru că îi iubesc pe oameni doresc limitarea răului pe care ei îl fac și întoarcerea lor la Dumnezeu.

Am votat DA pentru că doresc ca legile României să se facă după moralitate nu după plăcere. După normal nu după fantezii. După responsabilitate nu după imoralitate Am votat DA pentru că atunci când sunt întrebată dacă sunt creștină spun tot DA.”

2 Comentarii
  1. un cetatean Spune

    Oare numai parlamentari au votat de cine depinde accedera acestui referendum sau
    acestia au un statut aparte , oricum si familia mea a votat .

  2. lupa cetateanului Spune

    Onorata presa oare nu stiati ca in 2015 doamna premier Dancila si restu europarlamentarilor
    au votat in bloc pentru casatoriile gay ,acum despre ce vorbim sau atunci cand au votat au uitat ca sunt romani ca sunt cred ortodosi ca sunt dintro tara preponderent ortodoxa . Pentru mine e un mare semn de intrebare .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata