Reclamant amendat de politistii locali in urma unei petitii la Primarie

0 575

Un botoşănean a fost amendat de poliţiştii locali în urma unei reclamaţii pe care a depus-o la Primărie. Nemulţumit de modul în care s-a lucrat pe strada din faţa blocului, respectiv de nivelul la care au fost montate burdurile. Acesta locuieşte la parterul unui bloc de pe strada Împărat Traian iar ieşirea din apartament se află sub parcarea din spate spre strada Izvoarelor unde Primăria efectuează în prezent lucrări de reabilitare.

simio cosma

„Dumnealui se plângea de faptul că i-a fost montată o bordură mare în dreptul unei porți de acces, pe terenul de lângă bloc. Am vrut să investighez situația îndeaproape, am trimis Poliția Locală care a constatat că dlui are o extindere a apartamentului realizată fără autorizație de construcție. Are un gard cu care a împrejmuit o bucată de teren de lângă bloc, de asemenea, construit fără autorizație de construcție. Acest cetățean care făcea reclamații nu era în regulă cu nimic. Era complet ilegal. Dar el făcea reclamații. Și Poliția Locală am înțeles că i-a dat o amendă pentru construcția fără autorizație, iar pentru gard dezafectare și intrarea în legalitate cu extinderea pentru apartament”, a declarat Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

În această situaţie botoşăneanul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei şi va fi nevoit să obțină toate avizele necesare pentru lucrările pe care le-a făcut.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata