parlamentare sus
achitei top

Razvan Rotaru : Liviu Dragnea „nu va trăi sărbătorile de iarnă alături de Irina. Nu are cum…Este o persoană cu anumite probleme „

0 2.167

Deputatul PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, a declarat, vineri seara, că victoria de care se bucură Liviu Dragnea după şedinţa CEx este una de scurtă durată şi că până de sărbători, Dragnea va pica. „Nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina”, a spus Rotaru.

psd parl jos

Răzvan Rotaru, deputat PSD de Botoşani, a declarat că cei care au votat pentru Dragnea în CEx „sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii”, dar că victoria obţinută vineri seara este una de scurtă durată, deoarece Liviu Dragnea „nu apucă sărbătorile de iarnă”, referindu-se la condamnarea preşedintelui PSD.

“Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi şi cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aştept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la Bucureşti şi să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne aşa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câştigată. Din punctul meu de vedere, până de sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme şi nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum… Lumea este sătulă… Toţi cei care sunt acolo, în CEx sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii de prost gust şi au acceptat şi s-au umilit şi acum nu au curaj să ridice capul din pământ, a declarat, corespondentului mediafax, deputatul Răzvan Rotaru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata