locale psd
locale sus

Razii in trafic : Soferi bauti, fara permis si pusi pa harta

0 1.038

În noaptea de 04/05.11.2017, peste 40 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor cu violenţă şi impunerea normelor rutiere, pe raza localităţii Havârna.

Polițiștii au legitimat 140 de persoane şi au controlat un agent economic.

În urma activităţilor, au fost constatate şi aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de peste 50.000 de lei.

Au fost confiscate bunuri alimentare şi nealimentare, fără documente legale de provenienţă, în valoare de peste 400 de lei, precum şi suma de aproximativ 3.000 de lei.

La acţiune au participat şi jandarmii botoşăneni.

La data de 05.11.2017, în jurul orei 01.30, a fost depistat în trafic un tânăr de 25 de ani din localitatea Tătărăşeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal de pe raza localităţii Havârna.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 05.11.2017, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul naţional DN 29 A, pe raza localităţii Horlăceni.

simio cosma

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat.

Conducătorul auto nu a fost de acord cu testarea alcoolscopică, refuzând totodată şi recoltarea de mostre biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 05.11.2017, în jurul orei 09.00, a fost depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe strada C.D. Gherea din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din data de 08.10.2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 06.11.2017, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din localitatea Ionăşeni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Primăverii din municipiul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recolatrea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata