Razii de amploare în municipiul Botoșani: Sute de amenzi și zeci de persoane reținute

0 342

Razie de amploare a polițiștilor în zona municipiului Botoșani

În noaptea de 2 spre 3 septembrie 2023, in intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, structurile de ordine publică, investigații criminale, acțiuni speciale, rutieră și transporturi, sprijiniți de jandarmi și polițiști de frontieră insoțiți de câinele pentru depistarea drogurilor au desfășurat activități de prevenire și combatere a elementului infracțional de orice natură.

 

Peste 100 de forțe de ordine au acționat atât în municipiul Botoșani, în zona localurilor publice, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, Centrul Vechi, Parcul Tineretului, zona Cornișa, zona parcărilor supermarketurilor, cât și mediul rural, în comunele arondate Secțiilor nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni. 

 

Forțele de ordine au legitimat peste 700 de persoane, 36 dintre acestea fiind sancționate contravenționale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și provocare de scandal cu amendă în valoare totală de 13.300 de lei. Totodată, 18 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru dispunerea măsurilor legale.

 

simio cosma

Polițiști care au acționat în filtre rutiere au controlat 347 de autovehicule și au efectuat 129 de testări cu aparatul etilotest, 3 persoane fiind depistate sub influența alcoolului.  

 

În urma neregulilor constatate polițiști au aplicat 245 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 de lei și au reținut 17 permise de conducere. 

De asemenea, au fost constatate 11 infracțiuni la regimul rutier și contra persoanei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata