parlamentare sus
achitei top

Razii ale politistilor in Parcul Tineretului

0 657

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, în colaborare cu lucrătorii S.C. Locativa Botoşani şi cei ai Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, au efectuat o acţiune pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Acţiunea a avut loc în perioada 27 – 30 martie.
Poliţiştii au efectuat controale la locuinţele din cadrul imobilului social situat pe strada Săvenilor, acţionând totodată şi în scopul prevenirii şi combaterii abaterilor la regimul rutier şi a transportului ilicit de mărfuri.
De asemenea, în piaţa centrală din municipiu au fost efectuate activităţi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furturi din buzunare.
Cu ocazia acţiunilor, poliţiştii au legitimat peste 360 de persoane şi au verificat 73 de agenţi economici şi 188 de autovehicule.
De asemenea, pentru abaterile constatate, au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind 28.000 de lei.
La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul IJJ Botoşani şi lucrători specializaţi din cadrul Biroului pentru Imigrări Botoşani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata