1 martie andrei

Rasturnare de situatie : Retinut pentru ca este suspect ca a omorat-o pe Petronela, Bogdan si-a schimbat declaratiile

0 5.437

Bogdan, un tânăr de 16 ani, fotograf, s-a predat, cu dovezile în brațe, poliției, susținând că este un ucigaș. O ucisese pe Petronela, elevă a Colegiului Economic, care o tot fotografia în ultima vreme. Îi era model. Dincolo de pasiunea sa pentru fotografie, simplu de observat era obsesia sa pentru iubită.

O ”dezvăluire – bombă” din anchetă face înconjurul presei. Să fi fost iubita lui Bogdan cea care a ucis-o pe Petronela?

Groaza de arest l-a determinat pe B.I. să-și schimbe declarația. Nu și-a învinuit inițial iubita, pe care se presupune că a încercat s-o protejeze, ci un bărbat masiv. Ulterior, în condițiile în care i s-a cerut prelungirea arestului, a afirmat că persoana care a ucis-o pe Petronela este iubita lui. 

”El, pentru prietena lui, chiar ar face orice”

„Lejeritatea și calmul cu care el ar fi părăsit locul faptei, faptul că nu s-a speriat, că au fost totuși 30 de lovituri de cuțit, nu prea se justifică. Ar fi o explicație în care crima nu ar fi fost făcută de el, dar el ar fi cel care, foarte lucid, și-ar asuma responsabilitatea. Am văzut niște fotografii care ar vrea să arate o situație certă. El cu prietena lui și-ar fi făcut fotografii după ce a fost omorâtă Petronela. El, pentru prietena lui, chiar ar face orice.” spunea Mihai Untaru, pentru DCNews, în 29 aprilie.

”Nu el s-ar putea să fie autorul, ci ea”

Acesta a mai spus atunci: ”Mi s-a părut foarte ciudată duritatea evenimentului care nu putea fi provocat de afirmația lui că i-ar fi jignit prietena și asta ar fi dus la valul de ură transformat în 30 de lovituri de cuțit, val de ură contrar momentului de după în care lejer a chemat un taxi, s-a dus acasă, a așteptat poliția. Dacă a fost atât de calm, de ce nu s-a dus direct la poliție? Sunt semne de întrebare. El n-a intrat în stare de colaps, nici de stres. Și-a lăsat contul deschis, unde unii îl înjură, alții îl amenință. Își asumă foarte mult copilul acesta. Ce ridică semne de întrebare este prietenia cu această fată. Nu știu dacă posesivitatea lui s-a transformat în ură sau într-un act paternal de acoperire a faptei ei și atunci, nu el s-ar putea să fie autorul, ci ea.”

 

sursa dcnews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata