Rareș Prisacariu, copilul-minune care a primit Golden Buzz la Românii au talent

0 1.172

Rareș a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea.

Rareș Prisacariu are 7 ani și este din Botoșani și a venit la Românii au talent 2023 de la ProTv cu un monolog. Este pasionat de actorie și îi place să recite poezi, monologuri și texte de proză.

„Scrisoarea a III-a” este preferata lui pentru că Mircea cel Bătrân este foarte ferm. Știe și texte în proză, monologuri, pe care le reține la virgulă.

“Investiția în educație este soluția!”, a spus băiețelul care și-ar dori ca oamenii să citească mai mult.

 

Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

 

E lider în „Trupa Șoriceilor” la actorie. Au interpretat împreună la mai multe serbări „Când pisica nu e acasă”. El era Șoricel, Prințul Miorlau și naratorul poveștii.

 

Jurații au rămas fără cuvinte după monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor.

 

 

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș.

 

Andi: „Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”

 

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul. “E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc!”, a spus emoționat băiețelul.

“Am făcut-o mândră pe mama!”, a adăugat Rareș după care a început să plângă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata