Radu Judele, presedintele PMP Botosani: „PSD a primit lecţia binemeritată de la români”

0 336

Comunicat de presa PMP Botosani:

PSD a primit lecţia binemeritată de la români

Succesul enorm al acestor alegeri este dat de faptul că prezența la vot a fost una covârșitoare, nimeni nu se aștepta ca un număr atât de mare de cetăţeni să se mobilizeze și să iasă la vot alături de noi. Această încredere acordată de români ne responsabilizează foarte mult şi votul dat de ei astăzi se va auzi din ce în ce mai des şi la Bruxelles şi îi va face mândri pe cei care ne-au dat astăzi încrederea că au avut o opţiune corectă pentru România.
Românii au arătat astăzi că nu mai pot sta umiliţi în faţa unei puteri care se credea implicată în toţi şi în toate şi peste tot şi peste toate. Noi ne-am asumat această bătălie și le mulţumim tuturor botoșănenilor, celor de acasă precum și celor aflați peste hotare, pentru încrederea pe care ne-au acordat-o astăzi.
Să nu uităm că aceste alegeri vor face istorie, sunt cele mai importante alegeri pe care le are UE de când s-a creat şi am reușit ca PMP să trimită la Bruxelles voci credibile, care vor opta pentru unitatea Europei, pentru mai multă integrare a României şi sunt convins că PMP va dovedi că merită încrederea concetăţenilor care vor partide politice determinate de dreapta.
Radu Judele – PMP Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata